Založ si blog

Sulík je ako ten Kevin

Aj Kevin si pomýlil lietadlo, keď leteli rodinka na dovolenku a ocitol sa v nesprávnom a odletel do New Yorku, namiesto Floridy. Lenže on mal 7 rokov a bol naozaj roztomilý a brutálne chytrý!

Náš dospelý a neroztomilý Riško si tiež pomýlil lietadlo. Však čo tam, nejaký ozrutný Antonov, ešte aj v Ukrajinských farbách. Čo tam, donáška 74 ton tovaru, v objeme, ktorý nemá za posledných 20 rokov obdobu. Čo tam, že išlo o tovar, ktorý objednal ešte vyhodený Kičura. Nepodstatné! Chce to skrátka prihriať si polievočku a selfičko musí byť a šup na sieť. Takže náš Riško nikde neodletí, ten náš Kevinriško, totiž konečne priletel do vlády a je celý šťastný, aký je dôležitý. Ale ups, status musel upraviť a v komentároch priznal, že sa proste pomýlil. Veď viete, plné letisko lietadiel s pomocou pre Slovensko. Kto sa v tom má vyznať. Seginke.

To, že nebol ani v tomto týždni zatiaľ schopný Sulík predstaviť balík opatrení pre ekonomiku, „vadí“ (viem, že „vadí“ je skôr Čechizmus, ale spomenula som si na pieseň „není nutno!“). Že nemajú podpísanú koaličnú zmluvu poslancami, lebo čakajú na nejaké teatro v prezidentskom paláci, aby to malo dekórum, to nevadí! Že posluhujú súkromným labákom, aby za 48 eur testovali, vadí. Že nie sú otestovaní oni, to nevadí My TOTIŽ vieme už teraz, akú majú diagnózu: „psychoparanoidná sebaláska“.

Treba sa každodennými tlačovkami prezentovať, aby sa národ Slovenský dozvedel, že Matovič ide papať vyprážaný syr. Už začína šetriť. Žiadne Riškove „ňoky“, Riško už totiž variť nestíha. Pobehuje po letisku a hľadá správne lietadlo.

Ukážkovo všetci šetria, asi aj preto ten syr. A preto tie testy za 48 eur namiesto 30 eur, ktoré platili za „Pelleho“. Šetrenie, chápete?

Ale predsa nemôžu šetriť tak trápne a populisticky, ako to chcel Kotleba. Že znížiť platy ústavných činiteľov cez procedurálny návrh! Pche, to nemyslíte vážne! Preto sa tam vo voľbách šarpali, aby dodržiavali zákon! Poriadok musí byť (i keď v prázdnej špajzi, ktorú údajne zdedili, zvykne byť poriadok).

Ten populista Kotleba je inak strašný! Dobre vedel, že sa to takto nedalo prijať. Tak išlo len o divadielko pre ľudí, aby nás znenávideli, fňuk, fňuk. Ešte aj ten vyčerpaný Jožo Pročko, so slzami na krajíčku, nám to v noci vo videu vysvetlil, keby ste nechápali. Aj on bol proti zníženiu platov, veď on za roky parlamentnej činnosti dobre vie, ako bol ten návrh proti rokovaciemu poriadku. On ma tak rád poriadok vo veciach a navyše sa už tak tešil, že konečne vynesie niečo, to jeho politikárčenie na sieťach. A teraz sa má tých chechtákov vzdať? Hehe.

Čo im bránilo (spravodlivej vládnej koalícii stvorenej vraj pre ľudí), za 5 minút napísať dvojriadkový zákon o znížení platov? Tzv. Lex platy? Chápete to? Lebo ja nie. Už neplatí: kde je vôľa, tam je cesta? Nie, neplatí. Už neplatí „pre ľudí a za ľudí“? Nie, neplatí. Lebo sme vraj vo vojne. A to vo vojne s koronavírusom (snáď nemysleli vo vojne s pánom Blahom, ktorého za koronavírus označil Riško, tú by totiž istotne prehrali. ).

BOLO navyše vskutku komické sledovať vytrácanie sa novinárov z tlačovky. Asi utekali písať o tom syre.

Na tlačovkách je celkom jasne vidieť malicherné správanie Matoviča. Ten za frasa neustúpi od pultíka, keď novinári adresujú otázku napríklad hlavnému hygienikovi a nie jemu. Matovič naozaj rešpekt a pokoru nenájde nikde na ulici, keď ju v sebe raz „od prírody“ nemá. Čoho sa bojí? Že niekto iný bude náhodou múdrejší???

Koniec príbehu :

Kevin si v New Yorku napokon poradil. Strieskal tých sviniarov zlodejov. Hoci mal sedem rokov. Jaj aha, ale to boli Vianoce a zázraky sa vtedy dejú a proste Hollywood a happy end a čo ja viem, čo ešte hralo Kevinovi do kariet.

My máme len taký obyčajný víkendík.

A zoznamovací týždeň novej vlády za nami.

Stratil som pero, nepodpíšem!

31.05.2020

A k tomu stratil ešte aj rozum a hrdosť. Zas a znova potvrdzuje župan Trnka svoju malosť. Tým vôbec nemyslím malosť fyzickú. Za to naozaj nemôže. Môže však za to, akým vnútorne malým človekom je. Viete. Ten pocit, keď je niekto najprv geroj, lebo sa vraj teší na porovnávanie výdavkov na dohody za svojej éry a v minulosti po tom, čo poslanci schválili kontrolu [...]

A cenu pokrytec roka získava. . . . .

11.05.2020

Je rok 2015 a vy, ako opozičník kritizujete svojho rivala za prezamestnanosť na úrade. Na tento úrad sa za hlavného šéfa dostanete o dva roky neskôr, aj vďaka neustálej kritike netransparentnosti, kradnutie, zamestnávanie „kamarátov“ a pod. Prosto „šťááástie“. To, že človek o ktorom hovoríme si postavil kampaň aj na EEI, s ktorým jeho úrad nemá, ale že NIČ [...]

Poskočiť v rebríčku, len kam?

05.05.2020

Transparency international Slovensko sa podarilo niečo úžasné. V hodnotení „transparentnosti“ žúp sú skokanom v rebríčku Áno, ONI sami sú skokanom rebríčka transparentnosti, nie Košická župa, nie Trnka ! Predstavte si situáciu: ste kondičný tréner a súčasne sedíte v odbornej porote, ktorá hodnotí, ako ôsmi vypasení zverenci schudnú. A aké to prekvapenie, [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 78
Celková čítanosť: 392119x
Priemerná čítanosť článkov: 5027x

Autor blogu

Kategórie